30 april: Training Diversiteit en Inclusie. 10.00 – 12.00 uur

“Diversiteit gaat niet alleen over mensen van kleur, over vrouwen of over leeftijd. Noch gaat het alleen over mensen met een beperking of de LHBTI community. 
Diversiteit en inclusie gaan over jou. Het gaat over het waarderen van alle bijzonderheden en kwaliteiten die horen bij anders zijn.”
 
Roze 50+ organiseert deze online lezing over diversiteit en inclusie en heeft expert en trainer Sarita Bajnath gevraagd ons mee te nemen in een verkenning over dit onderwerp. Sarita laat ons zien hoe het bewust worden van privileges bij kan dragen om een inclusievere organisatie te worden. Begrippen als privilege, intersectionaliteit, diversiteit en inclusie zullen aan de hand van treffende voorbeelden worden geïllustreerd. Sommige patronen zijn zo ingesleten dat we er nauwelijks bij stil staan hoe uitsluiting plaats vindt in het dagelijks leven.
 
Sarita is trainer, dagvoorzitter en specialist in onderwerpen als inclusie, intersectionaliteit en privilege. Na aanmelding via dit formulier, ontvang je een paar dagen voorafgaand aan de lezing de online link.

Spread the love
Campagne Roze50+

Roze50+ zoekt ambassadeurs, interesse klik hier