{article Over de Stichting Roze50+}

[title]

[image-intro]
[text limit="474"]
[readmore text="Lees meer..."]{/article}

Nieuws

×

Fout

Advanced Module Manager zal niet goed functioneren. Regular Labs Library plugin is niet geïnstalleerd.

Articles Anywhere zal niet goed functioneren. Regular Labs Library plugin is niet geïnstalleerd.

Tabs zal niet goed functioneren. Regular Labs Library plugin is niet geïnstalleerd.

Modals zal niet goed functioneren. Regular Labs Library plugin is niet geïnstalleerd.

Wees welkom bij het Roze Regenboog Café, de plek voor LHBTIQ+ ouderen

De allereerste avond van het Roze Regenboog Café, georganiseerd door Het Cultuurgebouw en Amstelring, was een geweldig succes! Het Duyckercafé, waar het programma plaatsvindt, zat vol en was compleet in regenboogsferen.

 

Opening Roze Regenboog Cafe Gasten werden ontvangen met roze bubbels, vermaakt met een heerlijke show van Luna Lunettes en de Poppers en getrakteerd op een vers gemaakte soep door de dagbesteding van Het Cultuurgebouw. De sfeer zat er goed in, veel oude bekenden kwamen elkaar weer tegen en het was bovenal gezellig en uitbundig.

Op woensdag 10 november staat de tweede avond van het Roze Regenboog Café gepland. Ook deze keer heeft de organisatie zich ingezet om er een mooi programma van te maken. Voor deze avond is Jim Leijenaar uitgenodigd die het roze-IQ van de bezoekers gaat testen aan de hand van een regenboog pubquiz. Uiteraard zijn hier mooie prijzen mee te winnen!

Het Roze Regenboog Café is dé ontmoetingsplek voor LHBTIQ+ ouderen waar wordt gelachen, gesproken, gegeten en gedronken en waar elke tweede woensdag van de maand een leuk programma te beleven is. Woensdag 10 november om 17:00 bent u weer van harte welkom in Het Cultuurgebouw – Duyckercafé Raadhuisplein 5, Hoofddorp . Dit keer wordt er gezorgd voor een koud buffet, waarvoor een kleine bijdrage van € 4,- wordt gevraagd. Reserveren voor het buffet kan door een mail te sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Adres:
Het Cultuurgebouw – Duyckercafé Raadhuisplein 5, Hoofddorp

Iedereen is uitgenodigd om gezellig een kijkje te komen nemen! Voor dit evenement is een QR-code nodig.