{article Over de Stichting Roze50+}

[title]

[image-intro]
[text limit="474"]
[readmore text="Lees meer..."]{/article}

Nieuws

×

Fout

Advanced Module Manager zal niet goed functioneren. Regular Labs Library plugin is niet geïnstalleerd.

Articles Anywhere zal niet goed functioneren. Regular Labs Library plugin is niet geïnstalleerd.

Tabs zal niet goed functioneren. Regular Labs Library plugin is niet geïnstalleerd.

Modals zal niet goed functioneren. Regular Labs Library plugin is niet geïnstalleerd.

In samenwerking met Stichting De Zaanse Regenboog, Bureau Discriminatiezaken Zaanstreek/Waterland en de Paarse Vrijdag Krant voert de gemeente Zaanstad een onderzoek uit naar ervaringen van LHBTIQ+'ers* met acceptatie en veiligheid.

Beschouwt u zichzelf als LHBTIQ+'er en bent u woonachtig in de gemeente Zaanstad, dan nodigen wij u graag uit om deel te nemen aan het onderzoek. Het invullen duurt ongeveer 10 minuten. Als je mensen kent die ook in de doelgroep vallen kan je de link doorsturen.

Alle informatie uit deze vragenlijst wordt vertrouwelijk behandeld. De resultaten die op basis van dit onderzoek geschreven zullen worden, zullen nooit te herleiden zijn tot u als persoon.

De resultaten van het onderzoek zullen worden gebruikt om de emancipatie en acceptatie van LHBTIQ+'ers in Zaanstad te vergroten. Begin 2022 worden de resultaten gedeeld met de gemeenteraad en op de website van de gemeente (zoekterm LHBTI), www.dezaanseregenboog.nl en www.bureaudiscriminatiezaken.nl.

U komt bij het onderzoek via onderstaande link. Tevens vragen wij u om de link te verspreiden onder mensen uit de doelgroep. hartelijk dank alvast.
https://zaanstad.survalyzer.eu/ogyvegffjj?l=nl

Hartelijk dank voor uw deelname.

Als u vragen of opmerkingen heeft over deze uitnodiging of naar aanleiding van dit onderwerp, kunt u een e-mailbericht sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Team Onderzoek & Statistiek

Gemeente Zaanstad