{article Over de Stichting Roze50+}

[title]

[image-intro]
[text limit="474"]
[readmore text="Lees meer..."]{/article}

Nieuws

×

Fout

Advanced Module Manager zal niet goed functioneren. Regular Labs Library plugin is niet geïnstalleerd.

Articles Anywhere zal niet goed functioneren. Regular Labs Library plugin is niet geïnstalleerd.

Tabs zal niet goed functioneren. Regular Labs Library plugin is niet geïnstalleerd.

Modals zal niet goed functioneren. Regular Labs Library plugin is niet geïnstalleerd.

Op woensdag 30 maart vindt in woonzorgcentrum de Pannehoeve in Helmond de officiële opening plaats van de bijzondere foto-expositie ‘Iedereen mag er zijn’. De portrettenserie met bijhorende verhalen van mensen uit de LHBTQ+ gemeenschap geven stof tot nadenken én nodigen uit om in gesprek te gaan.

“In samenwerking met de gemeente Helmond en COC Noordoost-Brabant hebben we deze mooie expositie tijdelijk naar de Pannehoeve kunnen halen”, vertelt locatiecoördinator Jos Mies. “Op de foto's zijn mensen afgebeeld die staan voor de diversiteit van de samenleving naar leeftijd, geslacht, leefwijze en gender. De portretten en verhalen nodigen uit tot gesprek: Mag iedereen er wel zijn? Voor welke overtuigingen sta je?

Wat zijn je dromen? Of je zorgen? Respect voor elkaar is de rode draad. ” De serie is in 2017 gemaakt door fotograaf Karin Jonkers en journalist Eric Alink bij de viering van Roze Zaterdag in Den Bosch en Oss. De expositie is nu al te bewonderen voor (wijk)bewoners en overige geïnteresseerden in de Gasterij van de Pannehoeve, Jan van Goyenlaan 1 in Helmond. COC Noordoost-Brabant zet zich in ter bevordering van de emancipatie, acceptatie en integratie van lesbische, homoseksuele, biseksuele, transgender & intersekse personen.

Locatie: woonzorgcentrum de Pannehoeve