{article Over de Stichting Roze50+}

[title]

[image-intro]
[text limit="474"]
[readmore text="Lees meer..."]{/article}

Nieuws

×

Fout

Advanced Module Manager zal niet goed functioneren. Regular Labs Library plugin is niet geïnstalleerd.

Articles Anywhere zal niet goed functioneren. Regular Labs Library plugin is niet geïnstalleerd.

Tabs zal niet goed functioneren. Regular Labs Library plugin is niet geïnstalleerd.

Modals zal niet goed functioneren. Regular Labs Library plugin is niet geïnstalleerd.

‘Aal goud?... elk en ain zichzulf?!’ | ‘Alles goed?... iedereen zichzelf?! is een programma van Roze 50+ ambassadeur Marjet Bos en zanger Klaas Spekken, m.m.v. pianist Tony Hoyting. Met liedjes en uit het leven gegrepen verhalen vragen zij aandacht voor oudere lesbische vrouwen, homoseksuele mannen, biseksuelen, transgenders en interseksuelen (LHBTI) en voor de omstandigheid dat velen van hen zichzelf niet durven te zijn in hun eigen woon- en leefomgeving.

Zij geven een stem aan deze LHBTI-ouderen. Zij maken de toehoorder op een laagdrempelige en persoonlijke manier bekend met hun situatie en vragen om begrip. Ook LHBTI-ouderen hebben immers het recht om als zichzelf veilig en gelukkig ouder te worden!

Voor een indruk zie https://youtu.be/s8oZeH2Y2Es

Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met Marjet Bos Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Informeer hier ook naar de kosten en mogelijkheden voor tegemoetkoming daarin.

Informatie over het ‘Project bevordering van LHBTI-vriendelijkheid in de zorg’ is te vinden op https://www.regenboogoldambt.nl/zorg/

 

DRUKKERAAL GOUD AZ Werktekeningen Flyers A5