16 DEC | GAY GAMES rondleiding met Rudy Chotoe in het Amsterdam Museum

16 DEC | GAY GAMES rondleiding met Rudy Chotoe in het Amsterdam Museum

16 December vindt de laatste Gay Games expositie tour plaats in het Amsterdam Museum
De tour wordt geleid door Rudy Chotoe (zie mee informatie onderaan) en tijdens de tour zal er een Nederlandse gebarentolk aanwezig zijn. De tour is voor iedereen die interesse heeft. Ook zal de gast curator Feargal Agardaanwezig zijn bij de tour.

Datum: Zaterdag, 16 december 2023 | Tijd: 11:30 – 12:30
Tourleider: Rudy Chotoe
Locatie: Amsterdam Museum, Amstel 51, 1018 EJ Amsterdam (in het voormalige Hermitage Amsterdam).
Toegang?: Met een Kaartje van het Amsterdam Museum, Museumkaart, vriendenloterij of stadspas, etc.
Er is een gebarentolk aanwezig.

>>>Laat weten dat je komt en meld je aan, lees hieronder hoe.<<<

Aanmelden

Het Amsterdam Museum is een geweldige facilitator, vandaar dat het fijn als je hen kan steunen. Als je een Museumkaart, Stadspas, Vrienden loterijkaart, ICOM of dergelijke hebt, kan je gratis of voor een verlaagd bedrag het Museum steunen. Klik op de onderstaande link. Je ziet 18 euro staan maar als je drukt op NO GUESTS SELECTED kan je één van de andere kaart-opties kiezen. Heb je geen enkele kaart en wil je het museum steunen, dan betaal je het bedrag dat je in de portaal ziet aangegeven.
LINK: https://tickets.amsterdammuseum.nl/productDetail/71064

Meer informatie over de tour

Games Amsterdam 1998, de ‘Olympische Spelen’ voor de queer community. In de tour komen verhalen naar voren over de zichtbaarheid, trots en inspiratie die de Gay Games hebben gebracht, maar ook de andere kant komt aan bod. Zoals bijvoorbeeld de geschiedenis van de Gay Games. MEER INFO: https://www.amsterdammuseum.nl/en/public-program/collecting-the-city-tour/59406

Rudy Chotoe
Rudy Chotoe, geboren in Suriname, was coördinator van meerdere LHBTI+-organisaties zoals Strange Fruit en Arabische werkgroepen bij het COC. Hij werkte 3 jaar voor de Gay Games Amsterdam om participatie en de coalities te bevorderen van migrantenorganisaties. Hij focuste zich binnen zijn LHBTI+-projecten met namelijk op niet-Westerse culturen. Hij werkte in de film, kunst, debatten, voorlichting en feesten, onder andere voor Rialto, Africa in the Picture Film Festival, Ketelhuis, Kwaku Festival. Nog altijd adviseert hij over inclusie & diversiteit.

Wanneer

december 16, 2023    
11:30 - 12:30

Waar

Amsterdam Museum
Amstel 51, Amsterdam, Noord-Holland, 1018 EJ

Regio

Spread the love
Campagne Roze50+

Roze50+ zoekt ambassadeurs, interesse klik hier