Caribbean Queer Café 18 december in Patronaat

Caribbean Queer Café 18 december in Patronaat

Wanneer

december 18, 2022    
3:00 pm - 9:00 pm

Waar

Patronaat
Zijlsingel 2 , Haarlem, Noord Holland, 2013 DN

Evenement type

Kom naar het Caribbean Queer Café 18 december in Patronaat

Het maandelijkse Queer Café pakt in december groots uit in het Patronaat met een Caribbean editie. Het wordt heerlijk dansen op zomerse melodieën en natuurlijk ontmoeten, kletsen en borrelen tijdens deze vrolijke editie. De middag start met een merengue workshop van Sam. DJ Saboflex zal je daarna geheel in Caribische sferen brengen met opzwepende tunes om lekker op te dansen!

Het Queer Café wil iedereen die zich identificeert als queer en/of als lhbti+ een fijne, vrolijke en veilige plek bieden voor ontmoeting en ontspanning. Voorheen waren er in Haarlem weinig plekken voor de queer community om samen te komen. Met nieuwe initiatieven, waar het Queer Cafe er één van is, hopen ze Haarlem weer op de kaart te zetten als regenboogstad!

Iedere derde zondag van de maand is er een Queer Cafe in Badhuis, en soms wordt er een uitstapje naar Patronaat gemaakt met een toffe programmering. Het evenement is een samenwerking tussen het COC, Patronaat en Het Badhuis. Iedereen is van harte welkom en de entree is gratis.


Het Caribbean Queer Café opent de deuren van het Patronaat op 18 december om 15:00. Zijlsingel 2
2013 DN Haarlem

Spread the love
Campagne Roze50+

Roze50+ zoekt ambassadeurs, interesse klik hier