Celebrate

Celebrate

Op 30 september wordt er in Akhnaton Amsterdam van 22:00 tot 04:00 uur een unieke disco/house clubnight georganiseerd. Met Dj’s Rob Boskamp, Joshua Walter en Djovaroh en een bijzonder optreden van ChelseaBoy bekend van Drag Race Holland.

Een multizintuigelijke avond door aanwezigheid van een ‘Vocal Master of Ceremonies’, ‘Scent Jockey’, ‘Light Touch masseur’, ‘Het Orakel Mignon’, stoelmasseur en kunstenaars ‘Melina Vormer’, ‘HP van Essen’ & ‘Momo Tusloq’ die live kunst gaan maken en uitnodigen mee te doen.

De organisatie bestaat uit Conny Janssen Productions, bekend van haar jarenlange samenwerking met Erwin Olaf, Manifesto Paradiso, Valtifest en Senior Pride Amsterdam. Dit in samenwerking met Johan van Rooy van Djovaroh-Events bekend van GTST, Joop v.d. Ende Musicals, Lido Parijs en het Eurovisie Songfestival.

Een deel van de opbrengst gaat naar St. Willen & Doen. Wil Groot van Willen & Doen levert in Zuid-Afrika een bijdrage aan de strijd tegen HIV en AIDS. Daarbij richt hij zich vooral op kansarme kinderen en ontwikkelingswerk in de gemeenschappen. Wij willen graag een bijdrage leveren aan dit belangrijke werk.

Wanneer

september 30, 2023 - oktober 1, 2023    
22:00 - 04:00

Waar

Akhnaton
Nieuwezijds kolk 25, Amsterdam, N-H, 1012PV, Amsterdam

Regio

Spread the love
Campagne Roze50+

Roze50+ zoekt ambassadeurs, interesse klik hier