Het ‘Anton-uurtje’ op 11 oktober: Uit de kast komen binnen een heterorelatie

Het ‘Anton-uurtje’ op 11 oktober: Uit de kast komen binnen een heterorelatie

Sommige mensen komen er pas op latere leeftijd achter dat ze homo of lesbisch zijn. En sommigen komen daarachter terwijl ze in een heterorelatie zitten.

Tijdens het ‘Anton-uurtje’ op woensdag 11 oktober gaan we in gesprek met Mario Postma. Mario is gespreksleider bij Stichting Orpheus Nederland (de landelijke stichting voor hulpverlening bij homo/biseksualiteit in man-vrouw relaties, red.). Orpheus organiseert open avonden, telefonische opvang, weekenden, en wandelingen. Daarbij richt Orpheus zich op alle betrokkenen in een Orpheus-situatie, zoals bijvoorbeeld de heteropartner en/of de kinderen/jongeren uit het gezin.

Naast het gesprek met Mario zal er volop ruimte zijn om met elkaar in gesprek te gaan over ‘je veilig en thuis voelen’ als roze oudere in Voorschoten. De sfeer is gezellig, toegankelijk en veilig.

Wil je graag het verhaal van Mario horen? Of heb je vragen of ook iets te vertellen over dit onderwerp? Kom vooral naar deze ontmoetingsochtend, de bijeenkomst is kosteloos en iedereen met belangstelling is van harte welkom. Kijk voor meer informatie op onze website: http://www.voorschotenvoorelkaar.nl/2023/ontmoetingsochtend-het-anton-uurtje

Het ‘Anton-uurtje’ – voor roze ouderen en/of naasten – vindt plaats van 10.00 – 12.00 uur in buurthuis Vliethuis (Professor Einsteinlaan 2F in Voorschoten). Aanmelden is zeer gewenst, telefonisch, via e-mail of www.voorschotenvoorelkaar.nl/forms/aanmeldformulier-anton-uurtje, maar niet verplicht. Graag tot ziens! Voor vragen kun je contact opnemen met Voorschoten Voor Elkaar via 071 – 561 90 01 of info@voorschotenvoorelkaar.nl.

Adres:
buurthuis Vliethuis
Professor Einsteinlaan 2F
Voorschoten

Wanneer

oktober 11, 2023    
10:00 - 12:00

Waar

Buurthuis Vliethuis
Professor Einsteinlaan 2F, Voorschoten, Zuid-Holland, 2251 VG
Spread the love
Campagne Roze50+

Roze50+ zoekt ambassadeurs, interesse klik hier