Najaarswandeling Roze 50+ Zeeland

Najaarswandeling Roze 50+ Zeeland

Datum en tijd: zondag 18 september 2022, 14.00 uur
Verzamelpunt: SLUIZENCOMPLEX VEERE, KANAALWEG OOSTZIJDE (AAN DE KANT VAN ARNEMUIDEN).

Beschrijving van de wandeling (ongeveer 5 km):
We starten met koffie of thee en iets lekkers op het sluizencomplex. (NB: Op de parkeerplaats aan de Kanaalweg WESTzijde zijn openbare toiletten – https://www.veere.nl/openbare-toiletten). De consumpties worden je aangeboden door Roze 50+ Zeeland. Daarna gaan we wandelen door en rond Veere. Veere is een sfeervol, idyllisch stadje gelegen aan het Veerse Meer. Je vindt hier de geschiedenis letterlijk op straat. We lopen over de vestingwerken en door de stad en komen langs bijzondere gebouwen zoals het oude Stadhuis, de Grote Kerk, de cisterne en de Campveerse Toren. Na afloop van de wandeling strijken we neer op één van de vele terrassen, waar je nog iets kunt drinken voor eigen rekening.

Let op: een deel van de wandeling gaat over onverharde paden op dijken waar soms koeien of schapen grazen. Soms moeten we trappen beklimmen. We zullen ook een sloot oversteken met een trekpontje.

Parkeren
In Veere kun je op verschillende plaatsen betaald parkeren. Zie de bijlage voor een overzicht van de parkeerterreinen en de tarieven die daar gelden. Vind je het geen probleem om wat verder te lopen? Parkeer dan gratis bij het sluizencomplex aan de Kanaalweg OOSTzijde. Kom je met de fiets? Parkeer die op de fietsparkeerplaats aan de Oudestraat.

Aanmelden
Graag uiterlijk vrijdag 16 september 2022 via e-mail aan rozevijftigpluszeeland@gmail.com. Daar kun je ook naar mailen voor meer informatie of als je vervoer nodig hebt.

Uitschrijven e-mails:
Wil je geen mails meer ontvangen? Laat het weten via een antwoord op deze mail.

Met vriendelijke groet, graag tot ziens op 18 september,

Henk Kosters en Dingeman Steijn
Roze 50+ Zeeland

Wanneer

september 18, 2022    
14:00 - 16:00

Waar

4351 RE Veere
Kanaalweg Westzijde 18, Zanddijk, Zeeland, 4351 RE

Regio

Spread the love
Campagne Roze50+

Roze50+ zoekt ambassadeurs, interesse klik hier