Roze Wandeling Roze50+ COC Midden Nederland

Roze Wandeling Roze50+ COC Midden Nederland

Beste roze wandelaar,

De roze wandeling van maart 2023 vindt plaats op zaterdag 4 maart. Op het programma staat de Trage Tocht Vechten. Afstand 10 kilometer. We maken onder de rook van Utrecht en in de oksels van twee snelwegen een bijzondere wandeling met hoge belevingswaarde van de Nieuwe Hollandse Waterlinie. Ook pikken we een stukje Romeinse geschiedenis mee.

Openbaar vervoer van Utrecht CS:
09:46 Utrecht Busstation CS Jaarbeurszijde, Perron C3: U-OV U-link 41 richting Wijk bij Duurstede; uitstappen bij halte Oud-Amelisweerd te Bunnik.

Eigen vervoer:
Je kunt bij restaurant Vroeg gratis parkeren op hun eigen terrein met 120 parkeerplaatsen. De parkeerplaats ‘Oud Amelisweerd’ heeft echter onze sterke voorkeur, omdat we dan parkeerruimte niet nodeloos bezet houden. Deze parkeerplaats ligt op ongeveer 150 meter van Vroeg aan de andere kant van de Provincialeweg.

Verzamelen om ongeveer 10:00 uur bij restaurant Vroeg.

Als je meewandelt, dan graag aanmelden op e-mailadres rozewandelgroepcoc@gmail.com of telefonisch bij Hans (06-41454804) of Nanko (06-12145115).

Nog een opmerking:
Het komt wel eens voor dat iemand na opgave niet komt opdagen. Dit betekent voor de groep nodeloos wachten. Als je na opgave besluit om toch niet mee te wandelen of als je (ernstig) te laat dreigt te komen, meld je dan alstublieft telefonisch af!

met vriendelijke groeten,
Hans Verlaan
Nanko Wierenga
Coördinator Roze Wandelgroep
COC Midden-Nederland

Meer informatie

Wanneer

maart 4, 2023    
10:00 - 14:00

Waar

Verzamelen Parkeerplaats Oud Amelisweerd
Koningslaan 9, Bunnik, 3981 HD

Regio

Spread the love
Campagne Roze50+

Roze50+ zoekt ambassadeurs, interesse klik hier