Zondagmiddag café

Zondagmiddag café

Wanneer

september 10, 2023    
3:00 pm - 8:30 pm

Waar

Silo
Herenstraat 34, Utrecht, Utrecht, 3512 KD, Utrecht

Evenement type

10 september vanaf 15.00 uur Zondagmiddag Regenboog café

In februari was in Utrecht haar première en nu al bij het 50plus zondagmiddag café. Ze zingt in het Engels een mix van het drama van musical liederen en het eigene van de jazz. Ze laat zich inspireren door onverschrokken diva’s die geen blad voor de mond nemen zoals, Barbra Streisand, Eartha Kitt, Liza Minnelli en Judy Garland. Wie weet wordt ze zelf ook ooit zo’n diva. Speciaal voor vandaag heeft ze een zomerse show gemaakt ‘Looking for Love’ waarin reizen, zomer liefde en natuurlijk drama een grote rol spelen. Ze neemt ons mee terug naar een tijd van diva’s en een wereld vol glitters en veren. De wereld van… Madame Zjaratel!
Ook kun je deze middag in een ontspannen sfeer ontmoeten, interesses, ervaringen en verhalen met elkaar delen, dit alles onder het genot van lekkere Hapjes en koele Drankjes. Het wordt weer een mooie middag. Neem gerust iemand mee, je bent van harte welkom. De Silo is rolstoel toegankelijk (wel even melden van tevoren).

We zien je graag vanaf 15.00 uur in de Silo, Herenstraat 34 Utrecht, de toegang is vrij.

50plus COC MN nu ook op FB. Bekijk en volg ons: https://www.facebook.com/regenbooggroep50pluscocmnl
50plus COC MN https://cocmiddennederland.nl/werkgroepen/50plus

“Bij activiteiten van de Regenbooggroep willen we graag álle 50 tinten kleur een extra warm welkom heten. We zijn er ook voor jou!”

Spread the love
Campagne Roze50+

Roze50+ zoekt ambassadeurs, interesse klik hier