Succesvolle WhatsApp-Groep Roze Salon Haarlem55+

Medio 2020 is de Roze Salon 55+ Haarlem gestart met een WhatsApp-groep. Inmiddels kent de groep zo’n 25 deelnemers en deelneemsters.  Medio 2020 is de Roze Salon 55+ Haarlem gestart met een WhatsApp-groep. Inmiddels kent de groep zo’n 25 deelnemers en deelneemsters. 

Steeds meer roze senioren vinden hun weg naar deze contactgroep, welke is gestart vanwege de noodgedwongen en inmiddels langdurige ‘tijdelijke’ sluiting van de Roze Salon Haarlem.

Al vrij snel werd duidelijk dat niet alleen trouwe bezoekers van de Roze Salon zich aanmeldden voor de contactgroep. Ook roze senioren die de Salon niet bezoeken of nog niet hebben bezocht, hebben zich aangemeld. De deelnemers zijn niet alleen woonachtig in Haarlem maar ook ver daarbuiten.
Al met al een enthousiaste en leuk gemêleerde groep roze senioren die dagelijks contacten onderhouden en initiatieven nemen om deze te verstevigen.

Mooie ontwikkelingen in een tijd die vooral wordt gekenmerkt door het dreigende verlies aan contact, zeker nu de lock-downmaatregelen maar aan blijven houden.

Aanmelden
Wil je deelnemen aan de WhatsApp-groep, stuur dan een e-mail zonder je telefoonnummer naar info@rozesalonhaarlem.nl, ovv ‘deelname WhatsApp-groep’. De organisatoren van de Roze Salon 55+ Haarlem zorgen dan dat de beheerder van de groep contact met je opneemt voor nadere uitleg en je aan de groep toe zal voegen. Je privacy wordt optimaal gegarandeerd.

Roze Salon Haarlem 55+

 

De Roze Salon Haarlem is een initiatief van het Bureau Discriminatiezaken Kennemerland, COC Kennemerland en Gay-Haarlem.nl en wordt georganiseerd door Gay-Haarlem.nl.

Bron: rozesalonhaarlem.nl

Spread the love
Campagne Roze50+

Roze50+ zoekt ambassadeurs, interesse klik hier