50 plusminus

De 50plusminus maakt deel uit van Groep 7152 en organiseert 6x per jaar een bijeenkomst voor LBT-vrouwen van rond de 50 jaar en ouder. Door de geheel eigen sfeer is dit een unieke gelegenheid om leeftijdgenoten te ontmoeten, met elkaar te praten, wat te drinken en te dansen. Op deze middagen kun je ons altijd aanspreken. Wij vertellen je graag wat meer over Groep 7152 en uiteraard ook over de 50plusminus.

Naast de bijeenkomsten worden er soms ook andere activiteiten georganiseerd, zoals de inmiddels befaamde speeddate in maart.

Wanneer

De bijeenkomsten worden op de 3e zondag van de ONEVEN maanden gehouden.

In 2022 :
? november

Let op :
Alleen bij extreme weersomstandigheden (ijzel, hevige sneeuwval) is in het verleden een bijeenkomst een keer niet doorgegaan. Raadpleeg bij twijfel deze site of Facebook.

Waar

Voorlopig in Zandfoort aan de Eem, Eemlaan 100 in Amersfoort

Entree

De middagen zijn toegankelijk voor alle vrouwen van rond de 50 jaar en ouder. Uiteraard brengt het organiseren van de bijeenkomsten kosten met zich mee, met name zaalhuur. De entree bedraagt € 7,50. Bij speciale gelegenheden kan er sprake zijn van een verhoging van de toegangsprijs. Of korting voor donatrices van 7152

Vrijwilligers

De bijeenkomsten worden geheel door onszelf verzorgd. Ons team zorgt ervoor dat de middag goed en gezellig verloopt. Dat begint al met het inrichten van de ruimte, het  welkom heten bij de entreetafel en het verzorgen van de muziek. Lijkt het je leuk om ook deel uit te maken van ons vrijwilligersteam? Neem dan contact op met onze voorzitter Marianne.

website: https://www.50plusminus.nl/
Mail: contact@50plusminus.nl

Spread the love
Campagne Roze50+

Roze50+ zoekt ambassadeurs, interesse klik hier