Eu-breed lhbtiq onderzoek

Vandaag lanceert het Bureau van de Europese Unie voor de grondrechten (FRA) de derde EU-brede LHBTIQ-enquête.

Het is tijd voor verandering! Het onderzoek is bedoeld om de stem van LHBTIQ-mensen in de EU te versterken. We moedigen je aan om ‘je stem te late horen’!
De enquête zal de vooruitgang sinds 2019 beoordelen en de geleefde ervaringen, opvattingen en zorgen vastleggen van lesbiennes, homoseksuelen, biseksuelen, transgenders, interseksuelen en queers (LGBTIQ) van 15 jaar of ouder in 30 landen: de 27 EU-lidstaten plus Albanië , Servië en Noord-Macedonië.

NEEM DEEL AAN HET ONDERZOEK

Waarom zou u deelnemen?
De LHBTI-enquête van 2019 – de grootste enquête in zijn soort wereldwijd – toonde aan dat er nog een lange weg te gaan is op het gebied van LHBTI-gelijkheid in Europa. Angst, geweld en discriminatie onder LHBTI’s blijven hoog.

De bevindingen van de enquête van 2019 hielpen bij het vormgeven van de LGBTIQ-gelijkheidsstrategie 2020-2025 van de Europese Commissie. Ze hebben bijgedragen aan de ontwikkeling van beleid en initiatieven op het gebied van gelijke behandeling om LGBTIQ-mensen in heel Europa te ondersteunen en te beschermen.
Dit onderzoek is weer een stap in de richting van volledige LHBTIQ-gelijkheid, waar iedereen zichzelf kan zijn en kan houden van wie ze willen, zonder angst voor discriminatie, uitsluiting, haat of geweld.

Ondersteun ons!
We rekenen op de LHBTIQ-gemeenschap om deel te nemen en hun zegje te doen.
Deel het alstublieft op grote schaal en moedig uw LHBTIQ-familie en -vrienden aan om deel te nemen. Stuur dit bericht gerust door of deel de enquêtelink: https://lgbtiqsurvey.eu/
De enquête sluit eind juli. Het duurt slechts 20 minuten

Met vriendelijke groet,

FRA LHBTIQ-enquêteteam

Spread the love
Campagne Roze50+

Roze50+ zoekt ambassadeurs, interesse klik hier