Nooit meer in de kast

Tentoonstelling met levensverhalen en beeldmateriaal van oudere homo- en biseksuele vrouwen en mannen. De levensverhalen van veertien oudere homo- en biseksuele vrouwen en mannen worden verteld op roll-up banners met foto’s en verhalen waarin homoseksualiteit niet het enige aspect is.

Een pleidooi voor menselijkheid, tolerantie en diversiteit.

De tentoonstelling is voor een of meer weken (of maanden) te huren, en kan op één locatie staan, maar ook goed rouleren over verschillende locaties. Een (optionele) opening/presentatie neemt ongeveer een uur in beslag. Bij weinig ruimte ook zeer geschikt om als ‘estafettetentoonstelling’ te gebruiken, waarbij op één of meer (max 8) locaties steeds twee, elke week wisselende levensportretten worden getoond. Samensteller Hannah van Herk kan de tentoonstelling begeleiden met een opening of bijeenkomst waarbij de ouderen zelf mee kunnen praten. Hiervoor is een beamer prettig (maar niet noodzakelijk).

Het roept op tot verhalen vertellen foto: Arno Schouten

Kosten: afhankelijk van uw wensen en inzet zijn er verschillende tarieven, variërend van € 440 euro (inclusief BTW) tot € 1260 (inclusief BTW, exclusief reiskosten vanaf Amsterdam).
Meer informatie of reserveringen: Hannah van Herk, hvanherk@gmail.com, 06-51308316, ihlia.nl/events/nooit-meer-in-de-kast.

Toolkit-bewustwopenhrespect

Toolkit-empowerm

Spread the love
Campagne Roze50+

Roze50+ zoekt ambassadeurs, interesse klik hier