Love, a history of hate….

Na 7 jaren (6 jaar onderzoek en schrijven + 1 jaar slot‐onderzoek, redactie, vormgeving en productie), en twee tentoonstellingen (Faces in 2016 en WHY? in 2019), is het eindelijk zover dat wij de resultaten van het onderzoek naar de LGBT Geschiedenis van Suriname (1692–2021) kunnen presenteren in een 366 pagina’s tellend te publiceren boek, getiteld:

Love – A History of Hate in Suriname; Hide, Flee or Suicide.
Deze zelfstandige uitgave ging gepaard met veel uitdagingen, maar ook met veel onontbeerlijke “steun in de

rug”; steun zonder welke dit alles niet tot stand zou zijn gekomen.

De presentie van het boek, gedurende de Pride Month Suriname, onder het vaandel van Stand With US (S.W.U.) welke een project is van St. Projekta en St. PAREA m.m.v. De Europese Unie, die het boek zullen aanwenden voor Awareness en Visibility.

Na de presentatie, welke dan ook de officiële Publicatie voorstelt, is alle info over het traject van het onderzoek en over het boek online te vinden op: https://lgbthistorysuriname.com/
en Facebook

Eveneens na de officiële Publicatie het boek te koop, in Paperback, Hardcover of Epub, via de webshop van de auteur bij de online publisher voor zelfstandige publicaties t.w.: https://www.bravenewbooks.nl/ivan_patrickliesdek
In Suriname zijn hard copies van het boek op voorgeselecteerde verkooppunten verkrijgbaar.

Alhoewel het in dit boek de geschiedenis van Suriname betreft, was het meteen
duidelijk dat deze geschiedenis, in een breder perspectief geplaatst, een significante relevantie heeft voor de strijd voor basis mensenrechten in bijna alle landen ter wereld. De keus voor Engels als taal in het boek vindt hierin zijn grondslag terug.

Spread the love
Campagne Roze50+

Roze50+ zoekt ambassadeurs, interesse klik hier