Mind Mix

Mind Mix

Met voorstellingen en workshops maakt Mind Mix onderwerpen als seksuele diversiteit, discriminatie en sociale beïnvloeding bespreekbaar. Mind Mix stimuleert deelnemers op positieve wijze om kritisch na te denken over de oorsprong van hun eigen meningen en opvattingen. Meer inzicht in zichzelf en de wereld om zich heen stelt de deelnemers in staat om ruimer te gaan kijken en denken. Zie ook www.mindmix.nl
Doelgroep: Bewoners/cliënten en hun naasten, medewerkers en vrijwilligers.
Voorwaarden en kosten: verschillend want Mindmix werk op maat  
Meer informatie: info@mindmix.nl, 06 163 575 43.Toolkit empowermToolkit bewustwopenhrespect

Een greep uit hun aanbod:

  • Gender-box: een Mind Mix-er gaat in gesprek met het publiek over geslacht, expressie, genderidentiteit en ‘vallen op…’. Wat betekenen deze woorden en hoeveel diversiteit is er?
  • Ik val op…: een foto-expositie om op een laagdrempelige manier seksuele diversiteit bespreekbaar te maken, zonder dat de nadruk ligt op verschillen tussen homo en hetero. De deelnemers kunnen ook zelf op de foto.
  • Let’s talk about…: theatervoorstelling over seksuele- en genderdiversiteit. De scènes zijn aanleiding om te praten over verschillende kanten van deze thema’s. Het publiek gaat na de voorstelling in gesprek met de acteurs.
  • Het vooroordelenspel: aan de hand van vijftien portretfoto’s reageert het publiek op vragen als: Wie van deze mensen gelooft er in God? Wie van deze mensen valt er op vrouwen? Waarom denk je dat? Hoe komen we aan die vooroordelen? Hoe gaan we ermee om?
  • Diversiteit in de zorg: een workshop over inzicht in processen die ten grondslag liggen aan intolerantie en discriminatie. Met filmpjes, tests, theater en interactieve vragen wordt het effect van onze hokjesgeest zichtbaar. Toolkit Roze 50+ 32 33
Spread the love
Campagne Roze50+

Roze50+ zoekt ambassadeurs, interesse klik hier