Nieuw: maandelijkse queer ouderen meeting in Parkstad (Limburg)

Queer Parkstad lanceert Maandelijkse Queer Ouderen Meetings in Parkstad Regio.
Queer Parkstad, een toegewijde organisatie die zich inzet voor de Queer gemeenschap, is verheugd om de lancering aan te kondigen van hun nieuwe initiatief: Maandelijkse Queer Ouderen Meetings. Deze bijeenkomsten zijn bedoeld om een veilige en gastvrije omgeving te bieden waar QUEER ouderen in de Parkstad regio elkaar kunnen ontmoeten, ervaringen kunnen delen, vriendschappen kunnen sluiten en zich onderdeel kunnen voelen van een gemeenschap.

Waar en Wanneer?
De allereerste bijeenkomst vindt plaats op 13 oktober 2023 om 15:00 uur en wordt gehouden Lunch Café Mijn Lunch Casinolaan 6, Landgraaf, onderaan de Wilhelminaberg, in de oude mijnwerkersschool.

Programma
Tijdens de in augurele meeting kunnen deelnemers genieten van een heerlijke High Tea, deelnemen aan een boeiende en wellicht leerzame Pub Quiz, en diverse optredens bijwonen.

Inschrijving
Hoewel deelname aan de Maandelijkse Queer Ouderen Meetings gratis is, wordt aan deelnemers vriendelijk verzocht om zich vooraf aan te melden via het inschrijfformulier op www.formulier.queerparkstad.nl Dit helpt ons om het evenement goed te plannen en ervoor te zorgen dat iedereen een geweldige ervaring heeft.

Uitnodiging aan QUEER Ouderen
Queer Parkstad nodigt alle QUEER Ouderen in de Parkstad regio van harte uit om deel te nemen aan deze bijeenkomsten. De aanwezigheid en steun van de gemeenschap zullen van onschatbare waarde zijn voor het succes van dit initiatief.

Oproep tot Samenwerking
Queer Parkstad roept ook andere organisaties, bejaardentehuizen, en instellingen in de Parkstad regio op om dit initiatief te steunen en aan te moedigen. Samen kunnen we een inclusieve en ondersteunende omgeving creëren voor iedereen, ongeacht hun leeftijd of achtergrond.

Dit initiatief is mede mogelijk gemaakt door het Bob Angelo Fonds, en Queer Parkstad is dankbaar voor hun steun bij het realiseren van dit project.

Meer Informatie
Voor meer informatie over de Maandelijkse Queer Ouderen Meetings en om op de hoogte te blijven van toekomstige evenementen, kunt u terecht op de officiële website van Queer Parkstad: www.queerparkstad.nl

Spread the love
Campagne Roze50+

Roze50+ zoekt ambassadeurs, interesse klik hier