Regionale bijeenkomst LHBTIQ+ in Zwijndrecht

Wilt u in contact komen met anderen LHBTIQ+ers?
Iedere eerste vrijdag in de maand ontmoeten LHBTIQ+ers, van verschillende leeftijden vanaf 35 jaar, uit de Regio Drechtsteden elkaar van 15.00 tot 21.00 uur in ’t Klankbord (Klarinetsingel 3) te Zwijndrecht.

Behoort u tot de doelgroep en vindt u het leuk om elkaar te ontmoeten? Gewoon voor de gezelligheid; een kop koffie of een gezamenlijk diner? Of heeft u behoefte aan een gesprek en heeft u vragen waarvan u niet weet waar u die vragen kan stellen? Neem dan contact met ons op!

Samen eten
Deze maandelijkse bijeenkomsten zijn gratis toegankelijk. Het is ook mogelijk om gezellig deel te nemen aan het gezamenlijke diner, daarvoor vragen we een vergoeding van €7,- (dit is dus optioneel, u kunt ook alleen deelnemen aan de bijeenkomst).

Organisatie
De bijeenkomst wordt georganiseerd door Welzijnsorganisatie “Diverz”, in samenwerking met de regenbooggroep, in Zwijndrecht. Stichting Roze 50+ ondersteunt deze bijeenkomst. (www.roze50plus.nl)

Als er behoefte is om de doelgroep uit te breiden met jongere LHBTIQ+’ers en bijvoorbeeld een bijeenkomst op andere tijden, dan staan we daar ook zeker voor open.

LHBTI Bijeenkomst
Wanneer: Iedere eerste vrijdag in de maand
van 15.00 tot 21.00 uur
Waar: ’t Klankbord, Klarinetsingel 3 te Zwijndrecht
Contact : Jacqueline van Gent (Diverz) bereikbaar via
078-6206060 of mail naar j.vangent@diverz.info

Spread the love
Campagne Roze50+

Roze50+ zoekt ambassadeurs, interesse klik hier