Village People Salon: elke eerste donderdagmiddag voor oudere lhbtiq+’ers

Op donderdagmiddag 6 mei vindt de eerste Village People Salon plaats. Deze ontmoetingsgelegenheid is speciaal voor oudere lhbtiq+’ers uit Harderwijk en omstreken. Bent u lesbisch, homo, bi-, trans- of intersekse en 55 jaar of ouder? En wilt u kennismaken of bijpraten met andere lhbtiq+’ers die (nog) niet of juist wél uit de kast zijn?
Kom dan naar de Village People Salon in de MESS in Harderwijk voor een kop koffie of thee, een goed gesprek, een hapje en drankje of een spelletje in een rustige, veilige en ongedwongen sfeer.

 

De Village People Salon is elke eerste donderdagmiddag van de maand van 14.30 tot 17.00 uur in de MESS aan de Oranjelaan 11a in Harderwijk. Slechts 5 minuten lopen van het NS station Harderwijk. Komt u met de auto dan kunt u voor de deur van de MESS parkeren. Deelname is gratis, consumpties zijn voor eigen rekening.

Tijdens de eerste salon is koffie en thee op kosten van Village People. Op 6 mei wordt de Village People Salon feestelijk geopend door Mariëtte Raap van Village People en Herman Boers, Regenboogambassadeur van de gemeente Harderwijk.

Meer informatie?
Stuur een mail aan info@villagepeople.nl of kijk op www.villagepeople.nl of bel 06-25108150

 

village people

Spread the love
Campagne Roze50+

Roze50+ zoekt ambassadeurs, interesse klik hier