Bezoek Splinter Chabot Kapelle

Op woensdag 11 oktober 2023 wordt de Nationale Coming Out-dag gevierd. Naar aanleiding van deze dag, ontvangen de gemeente Kapelle en Boekhandel Lectori op woensdagavond 18 oktober schrijver en programmamaker Splinter Chabot. Graag nodigen we ook u uit voor deze speciale avond. 

Splinter schreef in 2020 zijn eerste boek CONFETTIREGEN. Hierin vertelt hij vanuit de ik-persoon Wobie over de worstelingen die hij doormaakt rondom zijn coming-out. Deze avond zal Splinter in gesprek gaan met Regenboogambassadeur Maxim Buise en wethouder Annebeth Evertz. 
Onderwerpen als acceptatie, jezelf kunnen en mogen zijn in de huidige maatschappij komen aan bod. Ook bespreken we de invloed van het platteland, de stad en het eigen gezin in dit persoonlijke ontwikkelingsproces. Na dit gesprek is er de mogelijkheid vragen te stellen en een boek van Splinter te kopen en laten signeren.

U bent van harte welkom op woensdagavond 18 oktober in De Vroone, C.D. Vereekestraat 74 in Kapelle. Om 19.30 uurgaat de zaal open en om 20.00 uur start het programma. U bezoekt deze avond gratis. Het is wel nodig om van te voren even een toegangsticket te bestellen op Tickets | Kapelle Cultureel.

In de bijlage vindt u meer informatie over onder andere de gasten en de invulling van deze avond. We hopen van harte u te zien!

Spread the love
Campagne Roze50+

Roze50+ zoekt ambassadeurs, interesse klik hier