Coming-Outdag: Love = Love

Speciaal voor de jaarlijkse Coming-Outdag op 11 oktober organiseert de Bibliotheek met auteur Eveline van de Putte ‘Love = Love’. Come and share your story!

Love = Love is een bijzonder project voor iedereen.

Het project brengt namelijk LHBTIQ+ jongeren en roze ouderen samen om in een veilige omgeving levenservaringen uit te wisselen. Zo kunnen oud en jong elkaar ondersteunen en van elkaar leren. Immers Love=Love. Je staat er niet alleen voor. Kom jij ook?

Voor veel LHBTIQ+ jongeren kan het moeilijk zijn om in het dagelijkse leven voor hun seksuele geaardheid uit te komen. De LHBTIQ+ jongeren hebben geen idee dat de roze ouderen in hun jeugd tegen dezelfde problemen zijn aangelopen. Het Love = Love project bestaat uit twee bijzondere avonden waarin LHBTIQ+ jongeren en roze ouderen samenkomen.

Na gezellig samen gegeten te hebben, gaan we op de eerste avond in gesprek met elkaar. Je zult ontdekken dat er meer overeenkomsten dan verschillen zijn. Op avond twee gaan we creatief schrijven onder begeleiding van ervaringsdeskundige en schrijver Eveline van de Putte (o.a. bekend van Stormachtig Stil, levensverhalen van roze ouderen en Nieuwe Namen,
levensverhalen van transgender ouderen). De schrijf opdrachten zijn inspirerend en ook goed te doen voor mensen die nog nooit geschreven hebben. Misschien ontdek je zelfs je eigen schrijftalent!

Tijd: 18.00 – 21.30 uur
Prijs: € 10,- (Incl. pizza en drankje)
Locatie: Forum 1e etage MaakLab
Aanmelden van te voren (door middel van een e-ticket te kopen) is nodig: https://probiblio1.hostedwise.nl/cgi-bin/bx.pl?vestnr=6040;a_id=13262;event=tickw_uitvsel;u_id=21442;sid=262baf26-b86e-470a-b158-2915fe260948;prt=INTERNET;taal=nl_NL;var=portal

Spread the love
Campagne Roze50+

Roze50+ zoekt ambassadeurs, interesse klik hier