De nieuwe koers van regenbooggroep 50plus COC Midden-Nederland

Vijftig Tinten Kleur Regenbooggroep 50plus COC Midden-Nederland

Op zondagmiddag 8 januari 2023 vanaf 15.00 uur starten we het nieuwe jaar met een spectaculaire opening. Dolly Bellefleur, een “beauty with brains” verzorgd een optreden met een inhoudelijk boodschap. Er zal die middag een grote verscheidenheid aan bezoekers en organisaties aanwezig zijn. Je bent van harte welkom in de Silo Herenstraat 34 Utrecht.

Wie zijn we?

De Regenbooggroep 50plus COC Midden-Nederland is een enthousiaste groep vrijwilligers die uiteenlopende activiteiten organiseert en staat voor belangen van de LHBTIQ+ 50 plussers in de regio Midden-Nederland.

Voor wie?

Voor alle kleuren van de regenboog van plusminus 50 jaar en ouder. 

Wat doen we zoal?

We organiseren éénmaal per maand een zondagmiddag café, een eettafel, een (bos)wandeling maar ook een bezoek aan de opera, film, museum en nog veel meer.

Ontmoeten?

Ja, ontmoeten en plezier staan bij ons centraal. Door middel van een leuke activiteit en in een ontspannen sfeer (nieuwe) mensen ontmoeten, interesses, ervaringen en verhalen met elkaar delen en als het nodig of wenselijk is ook naar elkaar omzien.

Wat willen we voor de toekomst?

We willen sowieso dat veel meer mensen ons leren kennen, weten wie we zijn en wat we doen. Daarom organiseren we vanaf 2023 naast alle activiteiten die we al jaren doen, éénmaal per maand een speciale 50plus regenboog activiteit voor iedereen die zich betrokken voelt bij het regenboog gebeuren.

We zijn ook nieuwsgierig naar jullie ideeën, interesses of wensen en mogelijk heb je zelf iets te bieden. 

Laat het ons weten als je de nieuwsbrief wilt ontvangen,

Mail in dat geval naar: 50plus@cocmiddennederland.nl

Bezoek voor mee informatie de website van het COC Midden-Nederland

https://ap.lc/9yEY4

Spread the love
Campagne Roze50+

Roze50+ zoekt ambassadeurs, interesse klik hier