Roze Salon in Schiedam

Roze Salon in Schiedam

Is het voor u soms een drempel om openlijk over uw seksuele geaardheid of genderidentiteit te praten? Of komt u graag op een ontspannen manier in contact met bijvoorbeeld lesbische, homoseksuele, biseksuele, transgender en/of interseksuele ouderen? Dan bent u van harte welkom bij de Roze Salon in zorgcentrum Frankeland in Schiedam!

Wat is de Roze Salon?
De Roze Salon is een gezellige plek voor senioren met verschillende seksuele voorkeuren en gender identiteiten. Naast onze eigen bewoners en cliënten in de thuissituatie zijn ook senioren uit Schiedam, Vlaardingen en omgeving van harte welkom om naar onze Roze Salon te komen.

Praktische informatie
De Roze Salon vindt plaats op iedere laatste dinsdag van de maand van 14.30 tot 16.30 uur in de Wintertuin in Frankeland (Sint Liduinastraat 10 in Schiedam). Bij binnenkomst kunt u zich melden bij de receptie en wordt u opgevangen door een van onze medewerkers.
De toegang tot de Roze Salon is vrij en vooraf aanmelden is niet nodig. Bezoekers ontvangen gratis koffie, thee en een versnapering. Eventuele extra consumpties zijn voor eigen rekening.

Bij Frankeland is beperkte parkeermogelijkheid, maar aan de Nieuwe Haven is voldoende mogelijkheid om (betaald) te parkeren.
Voor meer informatie, data en het programma van de Roze Salon in Schiedam, klikt u hier.

Wanneer

augustus 29, 2023    
14:30 - 16:30

Waar

Wintertuin
Sint Liduinastraat 10, Schiedam, Zuid-Holland, 3117 CS

Regio

Spread the love
Campagne Roze50+

Roze50+ zoekt ambassadeurs, interesse klik hier