Nieuwsbrief OudRoze

De zomer is voorbij en de herfst is ingegaan. Maar we blijven natuurlijk activiteiten organiseren. Er worden weer veel events en activiteiten georganiseerd voor de Roze Ouderen van Amsterdam en omgeving.  Wat is er toch veel te doen als jij je goed oriënteert. Het gaat van lezingen tot optredens en van feestjes tot ‘inlopen’. Wat fijn eigenlijk als je beseft dat je er gewoon als LHBTI-er mag zijn en het ook met anderen kan vieren. Wat mooi dat dit in Nederland kan!

Helaas is het niet allemaal vanzelfsprekend. Want zoveel activiteiten en events wil nog niet zeggen dat niemand uit de LHBTI-gemeenschap eenzaam kan zijn. Het tegendeel lijkt juist meer te gebeuren blijkt uit sommige onderzoeken. 

In de huidige wereld is ook het een en ander aan de gang met vrijheid. We kunnen onze vrijheid vieren in Nederland, maar sommigen landen gaan achteruit in de tijd en andere landen blijven nog steeds in de oude tijden. In Belgrado kon de LHBTI-gemeenschap niet hun Pride Parade vieren. In Iran worden vrouwen die voor hun vrijheid opkomen achter slot en grendel gezet of erger.

Lees alles in ons nieuwste nummer van de NIEUWSBRIEF OUDROZE die je HIER kunt  downloaden. Een papieren versie is later deze week verkrijgbaar bij de deelnemde huizen van Amstelring

bron: OudRoze

Spread the love
Campagne Roze50+

Roze50+ zoekt ambassadeurs, interesse klik hier