Oproep Stichting Welzijn Ouderen Arnhem

Mijn naam is Anna Reijers. Ik ben momenteel bezig met een onderzoek voor Stichting Welzijn Ouderen Arnhem (SWOA) in het kader van mijn afstuderen van de opleiding toegepaste gerontologie.

Voor mijn onderzoek wil ik er graag achter komen op welke wijze 55-plussers uit de LHBTIQ+ gemeenschap ondersteunt willen worden. Om deze reden wil ik in gesprek gaan met mensen uit de LHBTIQ+ gemeenschap van 55 jaar en ouder, woonachtig in gemeente Arnhem. Het gesprek wordt opgenomen en zal enkel (anoniem) gebruikt worden voor onderzoeksdoeleinden en plaatsvinden op een plek wat voor jou het fijnst is.

Mocht je er voor open staan om met mij in gesprek te gaan, kan je mij een mailtje sturen via:


Alvast bedankt!

Groetjes van Anna

Spread the love
Campagne Roze50+

Roze50+ zoekt ambassadeurs, interesse klik hier