Roze Levenskunst Gespreksgroep

De Roze Levenskunst gespreksgroep praat iedere 14 dagen over een vooraf overeengekomen thema. De nieuwe locatie is de Huiskamer van Het Schouw. De gespreksleider is Simon Huges, roze 50+ ambassadeur bij het COC. Deelname € 3,50 per keer (voor de consumpties). Op het eind van het seizoen krijgt u een rekening.

De bezoekers worden geregistreerd om te traceren ingeval van een contactonderzoek. Ook wordt er bij binnenkomst naar de gezondheid gevraagd. Ondanks deze beperkingen hebben wij toch de behoefte om iedereen weer te zien en te spreken. Het dragen van een mondneuskapje bij binnenkomst, het desinfecteren van je handen en op 1,5 meter van elkaar zitten. Heb jij je plaats gevonden in de groep neem dan het masker af. Echter ga je naar het toilet of loop jij door de ruimte dan moet het mondneusmasker op. Een andere wijziging met voorheen is dat het mondneusmasker voor kort gebruik is, dus geen wasbaar geval.

De inloop is van 13:15 uur en het gesprek start om 13:30 tot 15:30 uur.

Heb je zin om aanwezig te zijn onder gestelde voorwaarden en onder eigen verantwoordelijkheid  meld je dan aan-, maar eventueel ook af bij. Simon Huges onder vermelding van Roze Levenskunst.

Dit is een activiteit van DE ROZE POORT voor Amstelring – Het Schouw

Spread the love
Campagne Roze50+

Roze50+ zoekt ambassadeurs, interesse klik hier