Regenboogsalon

De Regenboogsalon is een voortzetting van de Nijmeegse Zondagmiddagsalon voor oude homomannen en jongeren die zich erbij thuis voelen. Vanaf zomer 2022 breiden we onze doelgroep uit naar iedereen die behoefte heeft aan sfeer, stijl en gezelligheid op de zondagmiddag. Voor de duidelijkheid: Iedereen is welkom!

De Nijmeegse Zondagmiddagsalon is in 1988 ontstaan uit een particulier initiatief en maakt vanaf 1997 als werkgroep deel uit van het COC regio Nijmegen. Mensen ontmoeten elkaar op de zondagmiddag onder het genot van een hapje en een drankje.

Waarom een Regenboogsalon?

Omdat het gezellig is om gelijkgestemden te ontmoeten en te spreken, om een (soms) saaie zondagmiddag te doorbreken, omdat het goed is te ervaren dat je niet alleen staat, om te ontdekken dat er gezamenlijke belangen zijn.

Wanneer en waar?

We komen elke 1e en 3e zondag van de maand tussen 15.00 en 18.00 uur samen bij het Roze Huis, St. Anthoniusplaats 1, Nijmegen. Op de 3e zondag van de maand is er ook meestal een extra activiteit, bijv. een zanger(es) of een kleine lezing.

Contact en vragen

Voor vragen of opmerkingen kan er contact opgenomen worden met herensalon@cocregionijmegen.nl.

Tot ziens op onze zondagmiddagbijeenkomsten!

Team Regenboogsalon

Zolang het Roze Huis niet open is voor ontmoetingsactiviteiten, komen we elke 1e en 3e zondag van de maand tussen 14.00 en 17.00 uur buiten bijeen op het terras van Kiosk Hunnerpark. Kiosk Hunnerpark ligt aan de Sint Jorisstraat (bij Kelfkensbos), pal tegenover de Gerard Noodtstraat. Er is softijs, broodjes, koffie. bier, wijn, bitterballen, etc. Er staan parasols en er is binnen toilet. Er is een bushalte bij de kiosk van buslijnen 2, 3, 15, 33 en 80. De Kiosk ligt vlakbij museum Het Valkhof.

Aanmelden of info via e-mail: herensalonnijmegen@gmail.com

Tot ziens op onze zondagmiddagbijeenkomsten!

Team Herensalon.

Spread the love
Campagne Roze50+

Roze50+ zoekt ambassadeurs, interesse klik hier