Aal goud?… elk en ain zichzulf?! Alles goed?… iedereen zichzelf?!

‘Aal goud?… elk en ain zichzulf?!’ | ‘Alles goed?… iedereen zichzelf?! is een laagdrempelige voorstelling van Roze 50+ ambassadeur Marjet Bos en zanger Klaas Spekken, m.m.v. pianist Tony Hoyting. Het programma bestaat uit liedjes afgewisseld met persoonlijke verhalen over jezelf kunnen zijn en biedt alle ruimte voor vragen en inbreng door de aanwezigen. Voor een indruk zie https://youtu.be/s8oZeH2Y2Es

Doelgroep: bewoners en cliënten, medewerkers, vrijwilligers, familie en leden van de Cliëntenraad van zorgcentra, werkers in zorg en welzijn. 

Tijdsduur: ongeveer 2 uur.

Voorwaarden: een ruime en gezellig aangeklede zaal, koffie en thee voor de aanwezigen, pr voorafgaand aan de voorstelling, een voor- en nagesprek met een leidinggevende van de zorgorganisatie. De benodigde apparatuur en piano wordt meegenomen en een uur voor aanvang geïnstalleerd.

Meer informatie en reservering: Marjet Bos roze50plusoldambt@xs4all.nl  0597-421281. Informeer hier ook naar de kosten en mogelijkheden voor tegemoetkoming daarin.

Informatie over inbedding van de voorstelling in het ‘Project bevordering LHBTI-vriendelijke zorg’ is te vinden op https://www.regenboogoldambt.nl/zorg/

Toolkit-bewustwopenhrespect

Toolkit-empowerm

Spread the love
Campagne Roze50+

Roze50+ zoekt ambassadeurs, interesse klik hier