Marc Charles Wynn-Derksen

ambassadeur van Roze 50+ In Zuidholland-Zuid

Sinds ruim vier jaar ben ik actief als ambassadeur van Roze 50+. Met name houd ik mij bezig op gemeenteniveau als lid van de werkgroep LHBTI+ van de gemeente Hoeksche Waard. Onze speerpunten in deze werkgroep zijn:

  • Zorg en welzijn
  • Sport
  • Onderwijs
  • Ouderenzorg

Komend jaar gaat de werkgroep aandacht geven aan de Roze Loper binnen de zorgorganisaties in de Hoeksche Waard. Binnen mijn werkveld, als coördinerend wijkverpleegkundige, heb ik het ambassadeurschap uitgedragen bij GGD, GGZ, huisartsen, wijkverpleegkundigen en andere eerstelijns werkenden in de gezondheidszorg.

Samen met mijn man zijn wij betrokken bij LHBT Hoeksche Waard, een groep LHBTI+’ers die elkaar steunen. Ook als coach/therapeut gebruik ik mijn gidsfunctie als ambassadeur.

Spread the love
Campagne Roze50+

Roze50+ zoekt ambassadeurs, interesse klik hier